Koku ve Satın Alma İlişkisi

Koku ve Satın Alma İlişkisi

Yapılan araştırmalara göre, doğru ve etkili yapılan kokulandırma satışları %20 oranında arttırıyor. Markalar mağaza kokulandırmasına yatırım yapıyor. Mekânın en önemli tamamlayıcısı olan koku, mekanı keyifli hale getirip, müşterilerin  kendisini rahat ve mekana ait hissetmesini sağlıyor. Müşteriler mağazada daha fazla vakit geçirmek, daha sık buraya gelmek istiyor. Bu da alışverişi arttırıyor.

Müşterilerinizin zihninde ürünlerin/hizmetlerin kaliteli olduğu imajını etkili ve doğru kokulandırma ile sağlayabiliyoruz. Kurumsal kokulandırmayı mimari proje ve konseptin bir tamamlayıcısı olarak düşünüyoruz. Müşterin daha fazla alışveriş yapmasını sağlayacak pozitif ve ferah ambiyans yaratıyoruz. Doğru ve sağlıklı kokulandırma çalışanların daha canlı  ve daha üretken olmasını, çalışan memnuniyet ve sadakatinin artmasını sağlıyor.

Kokulandırdığımız mekanlarda satışların ve müşteri ve çalışan memnuniyetiniz arttığını görüyoruz. İnsanlar bu mekanlarda kendilerini daha özel hissediyor, buraya tekrar gelmek istiyor.